En inte helt politiskt korrekt blogg

Eller ja självfallet är det inte samma sak, i det ena fallet så blir det större och i det andra mindre. Men själva synen på det.

Visst det kan finnas medicinska skäl i en del fall men det kan ju å andra sidan finnas psykologiska i andra.

 

Känns som att man idag borde kommit längre, menar alla har ju banne mig ”sillisar” idag. Alltifrån morsans 45 åriga väninna till lillsyrrans 18 åriga kompisar.

Tycker man att ens ögonfransar är får bleka och korta använder man mascara, känner man sig för blek använder man BUS så varför är det annorlunda om man tycker att man har för små bröst. Vad är då skillnaden att hjälpa naturen på traven med en förstoring.


Alla behöver ju inte ha silikonbröst som Jordan, man kan ju skaffa sig lagom också.
Plastikkirurgi känns som en sån där sak var och varannan person gör men igen erkänner.

 

Jag erkänner (iaf anonymt) att jag är missnöjd och tycker att jag har alldeles för små bröst och jag tänker göra en operation.

Andra får väl hålla på och förlöjliga mig då om dom vill det, läste iaf en väldigt bra blogg om detta

 http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7132571.ab

 

Är det ok att en del genomgår operation för bröstförminskning borde det banne mig vara lika ok att göra en bröstförstoring och därmed basta. Det är min kropp, mitt problem och ingen annans. Jag kan dessutom även tänka mig andra operationer med för den delen, ser ingen större skillnad mot allt annat man gör för att bättra på utseendet.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt