En inte helt politiskt korrekt blogg

Nu så var det dags för min bröstförstoring


skrivet den 14 jun av Bambi, klockan:11:27

Nu har jag vart på det första besöker inför in kommande bröstförstoring, bestämde mig för en klinik för kosmetisk kirurgi som har väldigt gott rykte
Jag fick en massa information om själva ingreppet, hur det går till läkeprocessen efter osv. Vi hade också en längre diskussion angående ifall det ska vara silikonbröst ell något annat material. Till slut så beslöt jag mig för att det får bli just silikonbröst då fördelarna med dessa ändå är ganska stora.

 

Jag har dessutom beställt fettsugning av midjan samtidigt, jäklar vad jag kommer att ha ont efteråt men jag ser verkligen fram mot mitt ”nya jag”.

 

Såg reklam om ett nytt program som jag nog kommer följa typ slaviskt, det är Hollywoodfrun Anna Anka som ska ha ett bantningsprogram http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.2022320/banta-med-anna-anka

 

Hon är så himla snygg, en riktig förebild för mig.
Jag tror ju inte att det bara går att operera sig till skönhet, risken är väl snarare då att man slutar så här

 http://www.expressen.se/noje/extra/1.1759558/sag-kattkvinnan-vagrar-operera-sig-igen

 

Det är verkligen helt sjukt hur denna människa ser ut, det är skillnad på att ”Bättra på lite grand” och att operera sig till oigenkännlighet som ”kattkvinnan” Joecelyn gjort.

Hon ser ju verkligen helt makaber ut. Läste nyss om att de jämförde Heidi Montag med henne, det tycker jag var riktigt jäkla taskigt. Heidi är ju hur snygg som helst och har inga likheter med freaket Joecelyn.


Men jag kan ju förstå lite grand varför en del är anti plastik kirurgi när man ser bilder som denna, likadant Lolo Ferrari som råkade göra bröstförstoring några ggr för mycket. När det går till sån överdrift är det bara groteskt.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt