En inte helt politiskt korrekt blogg

Kirurg stämd för misslyckad bröstförstoring


skrivet den 16 jun av Bambi, klockan:23:44

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article891688/Kirurg-stams-for-misslyckad-brostforstoring.html

När man läser sånt här så börjar man ju fundera, jag har ju mer eller mindre bestämt mig nu för operation men visst blir man lite rädd.

Först och främst att använda solrosolja???? Och sen flera implantat med koksaltlösning som spricker, det var ju lite såna för och nackdelar som jag talade med personalen om när jag var inne inför min bröstförstoring och till slut valde silikonbröst. Visserligen är fördelen med koksalt att om de spricker så är det ett snällt ämne som går helt in i kroppen till skillnad från silikonbröst men risken med silikon är så mycket mindre och dessutom blir det snyggare resultat.

Och det är viktigt för mig att det blir ett fint och naturligt resultat, jag vill inte ha onaturliga ”Jordan bröst” utan något större och fastare än de som naturen gett mig bara. Jag kan också hålla med om att det är något sjukt med att utsätta sig för sån omfattande kosmetisk kirurgi som Jordan ell numer döda Lolo Ferrari gjort.

Ser iaf fram mot mina nya bröst, är ju hur som helst mycket sällan det går så här illa.

 

Annars är väl livet sisådär, har inte vart någon höjdardag. Inte nog med att jag pga alla pollen har världens nästäppa, jag var dessutom inne hos min tandläkare idag. Tandvård är verkligen ett nödvändigt ont, jag lider av svår skräck för tandläkare ända sen jag var liten. Men vill man vara fin får man lida pin. Det blev lite röntgen som tyvärr visade ett par hål så det var bara att gilla läget.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt