En inte helt politiskt korrekt blogg

För många plastikoperationer ?


skrivet den 19 jun av Bambi, klockan:00:33

En kändis som jag tycker är grymt fin är Heidi Montag, jag beundrar henne dessutom för hennes uppriktighet om sina operationer och kirurgi som hon genomgått (visserligen tycker jag kanske hon har lite för stora bröst)

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2001257/heidi-montag-operationen-ar-mitt-livs-basta-beslut

 

Tråkigt att andra ska döma ut en person för något den själv valt, sen att hon kanske inte alltid är världens bästa människa det är en annan sak. Läste att hon tydligen vart otrogen med sin mans livvakt och att det är därför de ska skiljas http://www.expressen.se/noje/extra/1.2025849/spencer-pratt-heidi-var-otrogen-mot-mig

 

Lite juicy kanske man kan tycka, synd för de ser grymt bra ut ihop.

 

Har fått tid nu för bröstförstoring, operation blir i nästa v så nu kan jag se fram mot mina nya bröst. Men jag beslöt mig för att skippa fettsugning, jag får se till att komma i form den naturliga vägen istället.

Det enda som känns lite kinkigt är att jag inte kommer kunna sola eller rättare sagt visa mig i bikini på ett bra tag. Är lite skraj över hur ont det kommer göra efter operation också.


Annars så har jag vart med min kära mormor till ögon läkare för att kolla upp hennes synfel. Det visade sig att hon har fått gråstarr så nu ska hon genomgå en operation hon också. Tydligen är prognosen för just gråstarr ändå väldigt bra så det kändes skönt att få veta, har alltid trott att just starr annars är svårt att göra något åt men det kanske är jag som blandar ihop grön och grå starr.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt